terms-and-condition-banner-img

Politika ochrany osobných údajov

UPOZORNENIE:

Táto politika bola pôvodne vypracovaná v anglickom jazyku a bola preložená do slovenčiny. V prípade akéhokoľvek rozporu a nezrovnalostí v preklade akýchkoľvek ustanovení medzi slovenskou a anglickou verziou tejto politiky ochrany osobných údajov je rozhodujúca anglická verzia.

Rešpektujeme vaše súkromie a zaväzujeme sa chrániť vaše osobné údaje. V týchto zásadách ochrany osobných údajov vysvetľujeme, ako zhromažďujeme a používame vaše osobné údaje, keď navštívite našu webovú stránku alebo si kúpite alebo používate produkty alebo služby prostredníctvom webovej stránky. 

„My“ sme HR Healthcare Limited (číslo spoločnosti 06790962) a sídlime na oddelení 18, Waters Meeting, Britannia Way, Bolton, Lancashire, BL2 2HH, Anglicko. Webovú stránku prevádzkujeme na adrese sk.treated.com (ďalej len „Stránka“) a sme prevádzkovateľom údajov na účely zákona o ochrane údajov z roku 2018, všeobecného nariadenia EÚ o ochrane údajov (GDPR) a akýchkoľvek iných údajov. ochrannú legislatívu platnú v Spojenom kráľovstve z času na čas.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vášho súkromia na stránke alebo nášho používania vašich osobných údajov, kontaktujte nás

Upozorňujeme, že odkazy zo Stránky vás môžu priviesť na externé webové stránky, na ktoré sa nevzťahujú tieto zásady ochrany osobných údajov. Odporúčame, aby ste si pred odoslaním akýchkoľvek osobných údajov na tieto webové stránky skontrolovali zásady ochrany osobných údajov na týchto webových lokalitách. Nezodpovedáme za obsah, funkciu alebo zásady zhromažďovania informácií takýchto externých webových stránok. 

  • Aké informácie o vás zhromažďujeme a ako ich zhromažďujeme? 
  • Ako a prečo používame vaše osobné údaje? 
  • S kým zdieľame vaše osobné údaje? 
  • Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje? 
  • Ako chránime vaše osobné údaje? 
  • Aké práva máte v súvislosti s vašimi osobnými údajmi? 
  • Zmeny v našich zásadách ochrany osobných údajov 
  • Sťažnosti 
  • Ako nás kontaktovať 

Aké informácie o vás zhromažďujeme a ako ich zhromažďujeme? 

Nie ste povinní (zo zákona ani na základe akejkoľvek zmluvy s nami) poskytnúť nám osobné údaje, keď navštívite Stránku. Budeme od vás vyžadovať, aby ste nám poskytli osobné údaje, len ak je to potrebné, aby sme vám na vašu žiadosť poskytli prístup k službe, napríklad keď nás kontaktujete, zaregistrujete si účet na stránke alebo sa podrobíte online konzultácii alebo nákupu produktov. cez Stránku.

Informácie, ktoré nám poskytnete 

Osobné údaje o vás môžeme zhromažďovať vždy, keď pristupujete k službe prostredníctvom Stránky, napríklad takto: 

  • Dopytovanie sa na produkty alebo služby, ktoré sú dostupné prostredníctvom Stránky 
  • Absolvovanie online klinickej konzultácie 
  • Účasť na videokonzultačná služba 
  • Nákup liekov alebo iných produktov alebo služieb 
  • Dodávanie vašich produktov alebo služieb nám 
  • Používanie a prehliadanie Stránky
  • Telefonovanie, písanie textových správ, písanie poštou alebo e- maily
  • Dopytovanie alebo uchádzanie sa o voľné pracovné miesta 

Tieto informácie môžu zahŕňajú nasledovné: 

  • Bežné identifikačné údaje, ako je vaše celé meno a titul, dátum narodenia, vek, pohlavie a rodinný stav 
  • Kontaktné údaje, ako je vaša poštová adresa, e-mailová adresa a telefónne čísla 
  • Informácie o vašom zdravotnom stave vrátane váš aktuálny zdravotný stav a stav pohody, vaša anamnéza a záznamy a podrobnosti o akýchkoľvek liekoch alebo liečbe, ktoré dostávate 
  • Corresp výskyt alebo informácie, ktoré ste poskytli vo svojej pacientskej oblasti (ako sú chatové správy od lekára alebo predpisujúceho lekára, chatové správy lekárne alebo správy, ktoré posielate nášmu tímu starostlivosti o zákazníkov) 
  • Informácie o vašom nákupe (vrátane histórie nákupov) 
  • Platobné informácie (toto sú bezpečne zhromaždené a spracované našim poskytovateľom platobných služieb) 
  • Dodatočné informácie týkajúce sa vášho používania Stránky a vášho prístupu k službám, ako sú vaše marketingové preferencie, odpovede v prieskumoch a spätná väzba 

Chápeme, že akékoľvek informácie týkajúce sa vášho zdravia sú obzvlášť citlivé (známe ako „osobitné kategórie“ osobných údajov). Prijímame mimoriadne opatrenia, aby sme zabezpečili, že všetky údaje špeciálnej kategórie budú uchovávané v bezpečí a dôverné, a tieto údaje budeme uchovávať len dovtedy, kým je to potrebné na účely, na ktoré ich zhromažďujeme. 

Informácie, ktoré o vás zhromažďujeme na stránke 

Informácie zhromažďujeme pomocou súborov cookie a iných podobných technológií, ktoré vám pomôžu odlíšiť vás od ostatných používateľov lokality. Tieto môžu zefektívniť váš online zážitok tým, že vás ušetria opätovného zadávania niektorých informácií a umožnia nám vykonať vylepšenia stránky a analyzovať štatistiky používateľov. Viac informácií o tom, ako a prečo používame súbory cookie, nájdete v našich Zásadách používania súborov cookie (nižšie). 

Keď navštívite Stránku, môžeme zhromažďovať nasledujúce informácie: 

  • Ktoré stránky si prezeráte a ktoré odkazy sledujete 
  • Vaša IP adresa a všeobecná poloha 
  • Podrobnosti o hardvéri a softvéri, ktorý používate na prístup na Stránku 
  • Akékoľvek heslá, ktoré ste používanie na Stránke 
  • Identifikátor zariadenia (súbor cookie alebo IP adresa) na predchádzanie podvodom 
  • Podrobnosti o vašich návštevách na Stránke a zdrojoch, ku ktorým pristupujete, vrátane, ale nie výlučne, údajov o návštevnosti, údajov o polohe, webových denníkov a inej komunikácie údaje 
  • Na používanie stránky a na prístup k službám musíte mať aspoň 18 rokov. Vedome nezhromažďujeme žiadne osobné údaje týkajúce sa detí. 

Cookies 

Čo je to cookie? 

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý server webovej lokality odošle do vášho prehliadača a uloží sa do vášho počítača. Súbory cookie umožňujú prevádzkovateľom webových stránok zhromažďovať užitočné informácie, napríklad či počítač (alebo jeho používateľ) už webovú stránku navštívil. Súbory cookie sú potrebné pre množstvo funkcií, vďaka ktorým webové stránky

fungujú alebo fungujú efektívnejšie a môžu vlastníkom webových stránok poskytovať informácie o tom, ako ich webové stránky používate. Súbory cookie je možné použiť aj na zobrazovanie reklám, ktoré sú pre vás relevantné, na základe vašich zvyklostí pri prehliadaní a na prispôsobenie používateľskej skúsenosti.

Ako používame cookies? 

Súbory cookie používame na sledovanie toho, ako ľudia používajú stránku, vrátane odhadu veľkosti publika a vzorov používania, aby sme vám pomohli poskytovať lepšie služby. Súbory cookie vám tiež uľahčujú používanie Stránky pri budúcich návštevách a umožňujú nám prispôsobiť vám obsah Stránky zaznamenávaním informácií o vašich preferenciách. 

Používame trvalé súbory cookie (ktoré vypršia k určenému dátumu) aj súbory cookie relácie (ktoré vypršia, keď zatvoríte prehliadač). 

Súbory cookie, ktoré používame na Stránke, boli kategorizované na základe definícií uvedených v ICC UK Cookie Guide. Používame nasledujúce cookies:

  • Nevyhnutne nevyhnutné cookies. Ide o súbory cookie, ktoré sú potrebné na fungovanie Stránky. Bez týchto súborov cookie nie je možné poskytovať služby, o ktoré ste požiadali. 
  • Funkčné súbory cookie. Tieto cookies sa používajú na to, aby sme vás rozpoznali, keď sa vrátite na Stránku. Umožňujú nám prispôsobiť vám náš obsah, pozdraviť vás menom a zapamätať si vaše preferencie (napríklad váš výber jazyka alebo regiónu – alebo vaše súbory cookie a marketingové preferencie). 
  • Analytické/výkonnostné súbory cookie. Tieto súbory cookie nám umožňujú rozpoznať a počítať návštevníkov stránky a vidieť, ako sa návštevníci pohybujú po stránke, keď ju používajú. Pomáhajú nám zlepšovať spôsob, akým stránka funguje, napríklad tým, že zaisťujú, že používatelia ľahko nájdu to, čo hľadajú. Na poskytovanie anonymných štatistík o tom, ako sa stránka používa, používame Google Analytics, ako aj vlastné súbory cookie prvej strany. Niektoré z našich výkonnostných cookies môžu byť spravované tretími stranami. 
  • Cieľové alebo reklamné súbory cookie. Tieto súbory cookie nám pomáhajú zobrazovať vám reklamy, ktoré sú pre vás a vaše záujmy relevantnejšie. Tieto súbory cookie používame aj na obmedzenie počtu zobrazení reklamy a na pomoc pri analýze výkonnosti reklamných kampaní. Zvyčajne ich umiestňujú reklamné siete so súhlasom prevádzkovateľa webovej stránky. Pamätajú si webové stránky, ktoré ste navštívili, a tieto informácie zdieľajú s inými organizáciami, ako sú napríklad inzerenti. Tieto súbory cookie budú zvyčajne prepojené s určitou funkciou webovej stránky, ktorú spravuje iná organizácia. 

Upozorňujeme, že tretie strany (vrátane napríklad poskytovateľov externých služieb, ako sú služby analýzy návštevnosti webu, ako je Google Analytics, alebo reklamné služby a predajcovia) môžu tiež používať súbory cookie, nad ktorými nemáme žiadnu kontrolu. Tieto súbory cookie budú pravdepodobne analytické/výkonnostné súbory cookie alebo cielené súbory cookie. 

Aké cookies používame? 

Zoznam súborov cookie prvej strany (súbory cookie, ktoré ukladáme do vášho zariadenia) nájdete v našom centre preferencií ochrany osobných údajov. Môžete sa k tomu dostať tak, že stlačíte „Nie, dovoľte mi vybrať“ na banneri súborov cookie, ktorý sa zobrazí pri prvej návšteve Stránky, a prejdete si rôzne typy súborov cookie a vyberiete „Podrobnosti o súboroch cookie“.

Ak ste už tieto súbory cookie prijali vo svojom prehliadači a chcete k nim pristupovať alebo ich spätne skontrolovať, môžete buď navštíviť stránku v okne „inkognito“ alebo „súkromnom“ okne a znova zobraziť tento banner so súbormi cookie; alebo vymažte súbory cookie vo svojom bežnom prehliadači, aby ste obnovili tieto predvoľby a mohli ich znova zobraziť. 

Používame aj služby poskytované spoločnosťami Google a Facebook, ktoré fungujú podobným spôsobom ako záujmovo orientované cookies používané v marketingu a cielení. Tieto nám pomáhajú zobrazovať vám reklamy, keď interagujete s týmito platformami a zobrazujete náš obsah existujúcim alebo potenciálnym používateľom Stránky. Na tento účel zdieľame maskované ID, čo je zašifrovaný alias vašej e-mailovej adresy, aby sme zaistili, že zostanete v anonymite, pokiaľ o vás neposkytnete ďalšie údaje (ktoré nezdieľame). Toto maskované ID je prepojené s jedinečným kódom vytvoreným spoločnosťami Google a Facebook, aby nám pomohol zabezpečiť, aby ste dostávali reklamu, ktorá je pre vás relevantná. Môžete sa odhlásiť z našej marketingovej komunikácie a tieto reklamy sa vám už v týchto sieťach nebudú zobrazovať. Je možné, že stále budete dostávať súbory cookie založené na záujmoch zobrazujúce produkty a služby, ktoré sprístupňujeme prostredníctvom stránky na základe segmentov trhu. Viac si môžete prečítať na www.youronlinechoices.com/uk

Od Facebooku tiež dostávame súhrnné údaje, ktoré nám umožňujú vidieť, v ktorých mestách sa používatelia nachádzajú, aké platformy používajú, koľkokrát používateľ navštívil stránku a či pristupoval alebo nepristupoval k službe. Z týchto sa môžete kedykoľvek odhlásiť. 

Prečítajte si viac ona reklame Facebookug

Prečítajte si viac o spôsoboch ochrany osobných údajov Google a Google Ads

Vy rozhodujete o tom, ktoré cookies použijeme 

Vo svojom webovom prehliadači si môžete nakonfigurovať nastavenia cookies. Viac informácií o tom, ako to urobiť, nájdete na nasledujúcich odkazoch: 

však na pamäti, že ak nám nepovolíte používanie určitých súborov cookie, môže vám to zabrániť pristupovať k častiam stránky alebo viesť k strate funkčnosti, ktorá zhorší váš zážitok zo stránky. 

Ďalšie informácie o súboroch cookie 

Na internete je dostupných veľa dobrých informácií o súboroch cookie. Viac informácií o súboroch cookie vo všeobecnosti nájdete na stránke allaboutcookies.org. 

Kontaktujte nás 

Na internet existuje veľa dobrých informácií o súboroch cookies. Viac všeobecných informácií o súboroch cookies nájdete na tejto stránke allaboutcookies.org. 

Informácie, ktoré o vás zhromažďujeme z iných zdrojov 

Informácie o vás môžeme zhromažďovať z iných zdrojov. Patriť sem môžu: 

  • verejne dostupné informácie zo zdrojov, ako je volebný register
  • informácie, ktoré ste verejne zdieľali, vrátane sociálnych médií (najmä pokiaľ ide o žiadosti o zamestnanie), 
  • informácie od tretích strán databázy, ako sú identifikačné a úverové referenčné agentúry, ktoré môžu obsahovať podrobnosti o vašom domove 
  • Informácie od vašich iných poskytovateľov zdravotnej starostlivosti (iba s vaším súhlasom, alebo ak je to potrebné, aby sme vám poskytli prístup k službe, alebo na dodržanie našich zákonných povinností) 
  • Tento zoznam nie je úplný a v špecifických prípadoch možno budeme musieť zhromaždiť ďalšie údaje na účely uvedené v týchto zásadách ochrany osobných údajov. 

Informácie, ktoré o vás dostávame z iných zdrojov 

Niekedy nám poskytnete súhlas na to, aby nám iné webové stránky, služby alebo tretie strany poskytli informácie. 

To môže zahŕňať informácie, ktoré o vás dostaneme, ak používate niektorú z iných webových stránok, ktoré prevádzkujeme, alebo iné služby, ktoré poskytujeme, v takom prípade vás budeme informovať, keď sme tieto údaje zhromaždili, ak máme v úmysle tieto údaje interne zdieľať a spojiť ich s údajmi zhromaždenými na Stránke. Tiež vám povieme, na aký účel budeme vaše údaje zdieľať a spájať. 

Môže zahŕňať aj informácie od tretích strán, s ktorými spolupracujeme pri poskytovaní produktov a služieb, ako sú spracovatelia platieb, doručovacie spoločnosti, spoločnosti technickej podpory a reklamné spoločnosti. Vždy, keď o vás dostaneme informácie od týchto tretích strán, dáme vám vedieť, aké informácie sme dostali a ako a prečo ich mienime použiť. 

Ako a prečo používame vaše osobné údaje? 

Zákon o ochrane údajov berieme vážne, preto sme nižšie presne stanovili, ako a prečo používame vaše informácie a aký je náš právny základ, aby sme mohli vaše údaje použiť každým spôsobom. 

Účty pacientov 

Keď si zaregistrujete účet na stránke ako pacient, budeme zhromažďovať a používať vaše osobné údaje, aby sme mohli udržiavať a spravovať váš účet pacienta. Môže to byť potrebné na to, aby sme mohli plniť naše zmluvné záväzky, alebo v opačnom prípade máme oprávnený záujem spravovať účty našich pacientov, aby sme uľahčili nákupy a komunikáciu medzi nami. 

O zatvorení vášho účtu pacienta nás môžete kedykoľvek kontaktovať. Berte na vedomie, že zo zákona nám môže vyplývať povinnosť na určitú dobu si vaše osobné údaje ponechať.

Online konzultácie 

Ak si chcete zakúpiť lieky cez Stránku, budete musieť vyplniť online dotazník o klinickej konzultácii, vyplniť okamžitý chat na diaľku s registrovaným predpisujúcim lekárom alebo sa zúčastniť video konzultácie s predpisujúcim lekárom. Klinické informácie, ktoré poskytujete, kontroluje buď registrovaný lekár alebo registrovaný lekár predpisujúci liek. Ak sa ktorýkoľvek lekár po prečítaní vašich odpovedí domnieva, že od vás vyžaduje ďalšie informácie, požiada vás, aby ste ich poskytli prostredníctvom nášho zabezpečeného chatovacieho zariadenia. 

Informácie, ktoré poskytnete počas konzultácie, sú nevyhnutné pre proces klinického rozhodovania. Lekári, predpisujúci lekárnici, lekárnici (a všetci konzultanti, na ktorých ste odporúčaní), s ktorými spolupracujeme, potrebujú vedieť o vašom súčasnom zdravotnom stave, vašej anamnéze a akejkoľvek inej liečbe, ktorú dostávate, aby sa mohli uistiť, že konzultácia je pre vás bezpečná a vhodná. Váš aktuálny zdravotný stav môže tiež určovať dávku liekov, ktoré vám predpisujú, dĺžku potrebnej liečby a to, či musíte alebo nemusíte osobne vyhľadať lekársku pomoc. 

Dodávanie liekov a iných produktov 

Je nevyhnutné, aby sme osobné údaje o vás používali na uzatváranie a plnenie akýchkoľvek zmlúv, ako napríklad pri nákupe liekov alebo iných produktov alebo služieb cez Stránku. Používanie vašich údajov v tomto kontexte je nevyhnutné, aby sme vám mohli: 

  • poskytnúť vám informácie o produktoch a službách, ktoré vám sprístupňujeme prostredníctvom stránky, 
  • spravovať vašu objednávku, vrátane prijatia platieb a zabezpečenia doručenia, 
  • poskytnúť vám informácie o vašom nákupe a vašou zmluvou 
  • Rozhodujte o svojom nákupe vrátane vhodnosti akýchkoľvek liekov 
  • Poskytujte vám upozornenia týkajúce sa opakovaných objednávok na predpis 
  • Overte svoju totožnosť 
  • Vyriešte všetky prípadné sťažnosti 
  • Kontaktujte vás v súvislosti so všetkými zmenami, ktoré vykonáme v produktoch alebo služby, ktoré vám sprístupníme prostredníctvom Stránky 
  • Spravujte stránku vrátane odstraňovania problémov, analýzy štatistík, vykonávania výskumu a testov a udržiavania bezpečnosti Stránky 
  • Ako predplatiteľskú službu vám pošleme vašu opakovanú liečbu podľa dohodnutého harmonogramu vami a predpisujúcim lekárom. Keď sa odosiela vaša opakovaná liečba, pošleme vám e-mailom a/alebo SMS (v závislosti od nastavených preferencií upozornení) upozornenie, že váš liek bol odoslaný. 

Keď sa váš recept minie a predpisujúci lekár potrebuje prehodnotiť váš stav, pošleme vám e-mailom a/alebo SMS (v závislosti od nastavených preferencií upozornenia), že budete potrebovať konzultáciu s predpisujúcim lekárom. lekára, aby váš plán predplatného mohol pokračovať. 

Informovanie o iných produktoch alebo službách, o ktorých si myslíme, že by vás mohli zaujímať

Vaše informácie môžeme použiť na identifikáciu a informovanie o určitých produktoch alebo službách, o ktorých si myslíme, že by vás mohli zaujímať. Urobíme to len vtedy, ak ste nás informovali, že by ste chceli dostávať marketingové oznámenia, napríklad tam, kde sa prihlásite na odber nášho newslettera. Svoje preferencie môžete kedykoľvek aktualizovať tak, že nás budete kontaktovať

Vaše informácie môžeme použiť aj na to, aby sme vás pozvali na účasť na prieskumoch spätnej väzby od pacientov a iných prieskumoch trhu. Ak vás budeme kontaktovať ohľadom prieskumu trhu, nemusíte sa zúčastniť. Ak nám poviete, že si neželáte dostávať oznámenia o prieskume trhu, budeme to rešpektovať. 

Je len na vás, či sa rozhodnete prijímať marketingové oznámenia alebo oznámenia o prieskume trhu. Môžete si vybrať, či chcete prijímať oboje, žiadne, alebo len jedno či druhé. Vaša voľba neovplyvní žiadne produkty alebo služby, ktoré ste si zakúpili prostredníctvom stránky, ani neovplyvní cenové ponuky produktov alebo služieb, ktoré si zakúpite v budúcnosti. 

Informovanie o produktoch alebo službách, ktoré sú podobné tým, ktoré ste si už zakúpili 

Ak ste si už zakúpili lieky alebo iné produkty prostredníctvom Stránky, môžeme vás kontaktovať s informáciami o podobných produktoch a službách, ktoré sú dostupné prostredníctvom Stránky. Máme oprávnený záujem vás na tento účel kontaktovať, ale proti prijímaniu týchto správ môžete kedykoľvek namietať. 

Budeme vás kontaktovať iba e-mailom alebo textovou správou a môžete sa kedykoľvek rozhodnúť, že tieto správy nechcete dostávať. Jednoducho postupujte podľa pokynov na odhlásenie v správe alebo nás kontaktujte

Zlepšovanie našich služieb

Vždy vám chceme ponúkať prístup k najlepším produktom a službám a ponúknuť vám najlepšiu používateľskú skúsenosť, akú môžeme. Niekedy to znamená, že môžeme použiť vaše informácie na nájdenie spôsobov, ako zlepšiť to, čo robíme alebo ako to robíme. 

Máme legitímny záujem použiť vaše informácie na zlepšenie nášho podnikania a vaše informácie použijeme iba tam, kde je to nevyhnutné, aby sme mohli: 

  • kontrolovať a zlepšovať existujúce produkty a služby a vyvíjať nové 
  • kontrolovať a zlepšovať výkon našich systémy, procesy a personál (vrátane školení) 
  • Zlepšite Stránku, aby ste zaistili, že obsah bude prezentovaný čo najefektívnejším spôsobom pre vás a váš počítač 
  • Zmerajte a pochopte efektivitu reklamy, ktorú vám a ostatným poskytujeme, a aby sme vám mohli poskytnúť relevantnú reklamu na vás 

Vzájomný kontakt 

Chceme s vami zostať v kontakte. Niekedy možno budeme musieť použiť informácie, ktoré o vás máme, aby sme odpovedali na vaše otázky alebo vás informovali o dôležitých zmenách. Máme oprávnený záujem byť s vami ako zákazníkom v kontakte, ale môže to byť nevyhnutné aj v súvislosti s akoukoľvek zmluvou, ktorú s vami uzavrieme. Vaše informácie v tomto ohľade použijeme len vtedy, keď je to nevyhnutné, aby sme mohli:

  • komunikovať a reagovať na akúkoľvek komunikáciu, ktorú nám pošlete, vrátane akýchkoľvek príspevkov na sociálnych sieťach, v ktorých nás označíte, 
  • kontaktovať vás v súvislosti s akýmikoľvek objednávkami, vrátane každý klinický lekár, s ktorým spolupracujeme, od vás vyžaduje ďalšie informácie, aby sme vás mohli informovať o stave vašej objednávky a aby sme vás my alebo naši kuriérski partneri mohli informovať, kedy má prísť vaša objednávka 
  • Informujte vás o všetkých dôležitých zmeny v našom podnikaní alebo zásadách 

Budeme vás kontaktovať predovšetkým prostredníctvom e-mailu, správ SMS a vašej pacientskej oblasti na stránke, aby sme vás informovali o vašej objednávke. V určitých prípadoch, keď vás náš tím zákazníckych služieb potrebuje kontaktovať ohľadom vašej objednávky, môžeme vás kontaktovať telefonicky. 

Ak vás niektorý z registrovaných lekárov alebo predpisujúcich lekárov, s ktorými spolupracujeme, potrebuje kontaktovať ohľadom vašej konzultácie alebo výsledku testu alebo potrebuje viac informácií, zvyčajne to urobí prostredníctvom vašej pacientskej oblasti. Keď budete mať novú správu v oblasti pacienta, budete upozornení e-mailom. V niektorých prípadoch vás však možno bude musieť kontaktovať telefonicky, aby prediskutovali vašu konzultáciu alebo výsledok testu podrobnejšie. 

Ak sme sa vás niekoľkokrát pokúsili kontaktovať e-mailom alebo telefonicky a boli neúspešné, môžeme vás kontaktovať zaslaním písomného listu na vašu domácu adresu. 

Overenie vašej identity 

Vaše údaje môžeme použiť tam, kde je to pre nás nevyhnutné, aby sme splnili naše zákonné povinnosti a odhaľovali a predchádzali podvodom, praniu špinavých peňazí a iným trestným činom.

Ochrana vás a iných pred poškodením 

Vaše informácie môžeme použiť tam, kde je to potrebné na ochranu vašich záujmov alebo záujmov iných osôb v súlade s našimi zákonnými povinnosťami a sledovaním oprávnených záujmov. To môže zahŕňať v prípade kriminality, ako je krádež identity, pirátstvo alebo podvod. 

Zmena účelu 

Vaše osobné údaje použijeme iba na účely, na ktoré sme ich zhromaždili, pokiaľ sa odôvodnene domnievame, že ich musíme použiť z iného dôvodu a že tento dôvod je zlučiteľný s pôvodným účelom. Ak budeme potrebovať použiť vaše osobné údaje na nesúvisiaci účel, upozorníme vás na to a vysvetlíme vám právny základ, ktorý nám to umožňuje. 

Upozorňujeme, že vaše osobné údaje môžeme spracúvať bez vášho vedomia alebo súhlasu v súlade s vyššie uvedenými pravidlami, ak to vyžaduje alebo povoľuje zákon. 

S kým zdieľame vaše osobné údaje? 

Zdieľanie vašich informácií v rámci našej spoločnosti a skupiny 

Informácie, ktoré nám poskytnete, zdieľame s našimi zamestnancami, aby sme vám mohli prostredníctvom stránky sprístupniť určité produkty a služby. Informácie, ktoré nám poskytnete, môžeme zdieľať aj s inými

spoločnosťami v rámci našej skupiny a inými webovými stránkami, ktoré my a spoločnosti našej skupiny prevádzkujeme. K údajom, ktoré nám poskytnete, majú prístup najmä tieto osoby: 

  • Naši klinickí lekári, ktorí sú zodpovední za kontrolovanie vašej objednávky
  • Náš hlavný lekár, ktorý dohliada na vykonávanie našich služieb 
  • Náš tím pre služby pacientom, ktorý spracováva vašu objednávku 
  • Zamestnanci našej materskej spoločnosti Webcare Group, ktorá spravuje Stránku a zabezpečuje niektoré z našich operácií starostlivosti o zákazníkov. 

Zdieľanie vašich informácií s tretími stranami 

Vaše údaje môžeme zdieľať s vybranými tretími stranami. Vaše informácie môžeme napríklad zdieľať s: 

  • GoodCareIT, spoločnosťou zaoberajúcou sa vývojom webu ktorá spravuje stránku. K vašim údajom budú pristupovať iba v prípade, že sa vyskytne problém s vašou objednávkou, ktorý je potrebné vyriešiť. 
  • Náš poskytovateľ platobných služieb na spracovanie platieb v našom mene. Na tento účel vám poskytneme vaše celé meno, adresu, telefónne číslo, e-mailovú adresu a podrobnosti o vašej objednávke. Náš poskytovateľ platieb bude zhromažďovať a spracovávať vaše platobné údaje; nebudeme uchovávať ani nebudeme mať prístup k úplným údajom o vašej kreditnej alebo debetnej karte. 
  • Agentúra pre úverové referencie na vykonávanie kontrol totožnosti. Všetky objednávky uskutočnené prostredníctvom stránky podliehajú kontrole identity, aby sa predišlo online podvodom. Na tento účel bude zdieľané vaše celé meno, dátum narodenia a adresa bydliska. 
  • Služba prepravy balíkov, ktorá prevezme váš balík z lekárne a odovzdá ho prepravnému partnerovi. Budeme zdieľať iba vaše celé meno, poštovú adresu a telefónne číslo alebo e-mailovú adresu. 
  • Kuriéri tretích strán (napr. DPD, Royal Mail alebo UPS), aby zabezpečili doručenie alebo vašu objednávku. Opäť budeme zdieľať iba vaše celé meno, poštovú adresu a telefónne číslo alebo e-mailovú adresu. 
  • Váš lekár, praktický lekár alebo konzultant. Pri konzultácii sa vás opýtame, či si želáte, aby sme vášho praktického lekára informovali o konzultácii, ktorú ste absolvovali, a o vami objednanom ošetrení. Ak sa tak rozhodnete, vášmu praktickému lekárovi oznámime typ a množstvo liečby, ktorú ste si zakúpili, alebo ktorú sme vám predpísali, dátum predpísania liečby a prípadne aj podrobnosti o konzultácii. Ak existuje nejaká konkrétna časť vášho záznamu alebo konzultácie, ktorú by ste radšej nezdieľali, môžete nám dať vedieť a my to budeme rešpektovať. Dôrazne vám odporúčame, aby ste nám dovolili informovať vášho praktického lekára o liečbe, ktorú ste dostali, aby vám mohol naďalej poskytovať tú najlepšiu možnú starostlivosť. 
  • Partnerské notifikačné služby – ak ste dostali lieky na sexuálne prenosnú infekciu a dali ste nám povolenie, partnerský notifikačný kód budeme zdieľať s poskytovateľom služieb, ktorý ho vydal. Tento krok bude informovať poskytovateľa služieb, že ste obdržali potrebnú liečbu. Nebudeme s nimi zdieľať žiadne iné informácie.
  • Partneri pre testovanie a patologické laboratóriá na spracovanie vzoriek – o spracovaní vzoriek, ak si u nás objednáte akúkoľvek testovaciu súpravu. Údaje, ktoré im poskytneme, zahŕňajú vaše meno, dátum narodenia a referenčné číslo testu. Systémy našich partnerov spĺňajú všetky aktuálne požiadavky EÚ týkajúce sa šifrovania, uchovávania a likvidácie údajov.
  • Klinickí audítori a regulačné orgány. Registrovaní lekári, registrovaní predpisujúci lekárnici a registrované lekárne sú regulovaní regulačnými orgánmi v príslušných krajinách. Ako takí sú títo registrovaní zdravotnícki pracovníci a podniky pravidelne kontrolovaní týmito regulačnými orgánmi na pravidelnej báze. Počas inšpekcie môžeme byť požiadaní, aby sme zdieľali informácie o vašej konzultácii so schváleným audítorom. 
  • Systémy správy kontaktov na odosielanie e-mailov, okamžitých správ, správ zo sociálnych médií a správ SMS. 

Existujú určité ďalšie výnimočné okolnosti, za ktorých môžeme poskytnúť vaše informácie tretím stranám. Toto by bolo vtedy, keď sa domnievame, že zverejnenie je:

  • Vyžaduje sa to zákonom alebo s cieľom dodržať súdne konanie, súdne príkazy alebo právne alebo regulačné konania. 
  • Nevyhnutné na ochranu bezpečnosti našich zamestnancov, nášho majetku alebo verejnosti. 
  • Nevyhnutné na prevenciu alebo odhaľovanie trestnej činnosti, vrátane výmeny informácií s inými spoločnosťami alebo organizáciami na účely ochrany pred podvodmi a zníženia úverového rizika. 
  • Primerané ako súčasť fúzie, obchodu alebo predaja aktív, v prípade, že k tomu dôjde, budeme zdieľať vaše informácie so zúčastneným potenciálnym predávajúcim alebo kupujúcim. 

Vytváranie a zdieľanie anonymizovaných údajov na výskumné účely 

Príležitostne môžeme zostaviť súbory údajov na výskumné účely pomocou anonymizovaných (nie osobných) informácií z našej databázy pacientov. V niektorých prípadoch máme ako poskytovateľ zdravotnej starostlivosti oprávnený záujem zdieľať takéto výskumné údaje pre širšiu spotrebu. Akékoľvek údaje, ktoré používame na takéto účely, budú vždy anonymizované; proces, pri ktorom sa pred šírením odstránia určité časti údajov, takže z takto šírených údajov nemožno priamo alebo nepriamo identifikovať príslušnú dotknutú osobu. 

Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje? 

Vaše osobné údaje budeme uchovávať len tak dlho, ako ich budeme potrebovať na účely, na ktoré boli zhromaždené. 

Tam, kde vám poskytujeme službu, napríklad ak si na stránke zaregistrujete účet ako pacient, uchováme všetky informácie, ktoré nám poskytnete, prinajmenšom dovtedy, kým vám budeme túto službu naďalej poskytovať. 

Osobné údaje súvisiace so zdravotnou starostlivosťou o pacienta a predpismi uchovávame v súlade s usmerneniami vydanými Národnou zdravotnou službou Spojeného kráľovstva. Po uplynutí týchto lehôt skontrolujeme informácie, ktoré uchovávame, a pokiaľ nebudeme mať legitímny dôvod tieto informácie uchovávať (v súlade s našimi zákonnými povinnosťami a účelmi uvedenými v týchto zásadách), budú bezpečne odstránené . 

Vo všeobecnosti môžeme uchovávať osobné údaje týkajúce sa vydaných a vydaných predpisov a iných záznamov o starostlivosti po dobu 13 rokov (pre dospelých pacientov) alebo 25 rokov (pre každú tehotnú pacientku).

Za všetkých ostatných okolností (napríklad keď nás kontaktujete bez toho, aby ste uskutočnili nákup cez Stránku), budeme uchovávať vaše informácie po dobu nie dlhšiu ako 3 roky. 

Ako chránime vaše osobné údaje? 

Urobíme všetky primerane potrebné kroky, aby sme zaistili, že s vašimi údajmi sa bude zaobchádzať bezpečne av súlade s týmito zásadami. 

Snažíme sa zabezpečiť, aby sa všetky informácie, ktoré nám poskytnete, preniesli bezpečne cez stránku (vždy skontrolujte, či máte vo svojom prehliadači symbol visiaceho zámku a „https“ v adrese URL, aby ste sa uistili, že vaše pripojenie je bezpečné). 

Žiaľ, prenos informácií cez internet nie je úplne bezpečný. Hoci sa budeme snažiť chrániť vaše osobné údaje, nemôžeme zaručiť bezpečnosť vašich údajov prenášaných na

Stránku; a akýkoľvek prenos je na vaše vlastné riziko. Keď dostaneme vaše informácie, použijeme prísne postupy a bezpečnostné prvky, aby sme zabránili neoprávnenému prístupu. 

Všetky informácie, ktoré nám poskytnete, sú uložené na zabezpečených serveroch. Tam, kde sme vám dali (alebo ak ste si zvolili) heslo, ktoré vám umožňuje prístup k určitým častiam stránky, zodpovedáte za uchovanie tohto hesla v tajnosti. Žiadame vás, aby ste s nikým nezdieľali heslo. 

Aké práva máte v súvislosti s vašimi osobnými údajmi? 

Ak požadujete ďalšie informácie o svojich právach, ako je vysvetlené nižšie, alebo ak by ste chceli uplatniť niektoré z vašich práv, kontaktujte nás

Máte právo byť informovaní 

Máme zákonnú povinnosť poskytnúť vám stručné, transparentné, zrozumiteľné a ľahko dostupné informácie o vašich osobných údajoch a o tom, ako ich používame. Na tento účel sme pripravili tieto zásady ochrany osobných údajov, ale akkontaktujte nás máte nejaké otázky,. 

Máte právo na prístup k svojim osobným údajom 

Máte právo požiadať nás o potvrdenie, či uchovávame alebo neevidujeme niektoré z vašich osobných údajov. Ak tak urobíme, máte právo získať kópiu svojich informácií a byť informovaní o nasledujúcich skutočnostiach: 

  • Prečo používame vaše informácie. 
  • Aké kategórie informácií sme používali. 
  • S kým sme informácie zdieľali. 
  • Ako dlho plánujeme uchovávať vaše informácie. 

Aby sme zachovali bezpečnosť vašich informácií, budeme musieť overiť vašu identitu predtým, ako vám poskytneme kópiu informácií, ktoré uchovávame. Prvá kópia vašich informácií, ktoré od nás požadujete, bude poskytnutá bezplatne, ak budete požadovať ďalšie kópie, môžeme si účtovať administratívny poplatok na pokrytie našich nákladov. Ak chcetekontaktujte nás požiadať o prístup k vašim údajom,.  

Máte právo na opravu akýchkoľvek nepresných alebo neúplných osobných údajov 

Ak sa domnievate, že akékoľvek informácie, ktoré o vás uchovávame, sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, máte právo požadovať od nás opravu týchto informácií. Svoje osobné údaje môžete aktualizovať alebo zmeniť v oblasti pacientov na Stránke. Prípadne nás kontaktujte, aby sme mohli opraviť naše záznamy. 

Máte právo byť zabudnutý 

Môžu nastať situácie, keď už nie je potrebné, aby sme o vás uchovávali osobné údaje. Môže to byť, ak: 

  • Informácie už nie sú potrebné na pôvodný účel, na ktorý sme ich zhromaždili 
  • Odvoláte svoj súhlas s tým, aby sme tieto informácie používali (a nemáme žiadny iný zákonný dôvod, aby sme ich ďalej používali)
  • Namietate proti nám používame vaše údaje a nemáme žiadny prevažujúci dôvod, aby sme ich ďalej používali 
  • vaše údaje sme použili nezákonne 
  • podliehame zákonnej požiadavke na vymazanie vašich údajov 

V týchto situáciách máte právo požadovať od nás vymazanie vašich osobných údajov (hoci uvedomte si, že môžeme byť požiadaní, aby sme si ponechali určité informácie, aby sme splnili naše zákonné povinnosti). Ak sa domnievate, že sa vás jedna z týchto situácií týka, kontaktujte nás

Máte právo, aby sme vám alebo tretej strane preniesli vaše údaje v bežnom formáte, ktorý sa 

tiež nazýva prenosnosť údajov, máte právo požadovať, aby sme preniesli vaše osobné údaje v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte, buď vám alebo inému poskytovateľovi služieb. 

Ak chcete, aby sme to urobili, kontaktujte nás. Za uplatnenie tohto práva sa neplatí žiadny poplatok. 

Máte právo namietať proti priamemu marketingu 

Kedykoľvek nám môžete povedať, že by ste uprednostnili, aby sme vaše informácie nepoužívali na účely priameho marketingu. Ak si neželáte dostávať od nás žiadny priamy marketing, kontaktujte nás alebo použite odkazy uvedené v ktorejkoľvek z našich marketingových komunikácií. 

Máte právo namietať proti používaniu vašich údajov pre naše vlastné oprávnené záujmy 

Niekedy používame vaše osobné údaje na dosiahnutie cieľov, ktoré pomôžu nám aj vám. To zahŕňa aj prípady, keď vám povieme o produktoch alebo službách, ktoré sú podobné tým, ktoré ste si už zakúpili prostredníctvom stránky; keď používame vaše informácie, aby nám pomohli zlepšiť naše podnikanie; a keď vás kontaktujeme, aby sme mohli komunikovať, komunikovať alebo vás informovať o zmenách, ktoré robíme. 

Naším cieľom je vždy zabezpečiť, aby boli vaše práva a informácie náležite chránené. Ak sa domnievate, že spôsob, akým používame vaše údaje, nie je opodstatnený vzhľadom na jeho vplyv na vás alebo vaše práva, máte právo namietať. Pokiaľ nebudeme mať závažný dôvod pokračovať, musíme prestať používať vaše osobné údaje na tieto účely. Ak máte akékoľvek námietky proti používaniu vašich osobných údajov pre naše oprávnené záujmy, kontaktujte nás.

Máte právo odvolať svoj súhlas 

Vo väčšine prípadov nevyžadujeme váš súhlas na používanie vašich osobných údajov spôsobmi, ktoré sú uvedené v týchto zásadách ochrany osobných údajov. Ak sa však spoliehame na váš súhlas (napríklad ak sa prihlásite na odber nášho newslettera), máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať. Odkazy na „zrušenie odberu“ môžete použiť v ktorejkoľvek komunikácii, ktorú vám zasielame, alebo nás môžete kontaktovať a odvolať svoj súhlas.  

Máte právo obmedziť spôsob, akým používame vaše osobné údaje, ak: 

  • ste nás informovali, že informácie, ktoré o vás uchovávame, sú nepresné a my sme to ešte nemohli overiť 
  • vzniesli ste námietku proti tomu, aby sme vaše údaje používali na účely vlastné oprávnené záujmy a práve zvažujeme vašu námietku 
  • Použili sme vaše údaje nezákonným spôsobom, ale nechcete, aby sme vaše údaje vymazaliÚdaje 
  • už nepotrebujeme používať, ale potrebujete ich na právny nárok

Môžete si napríklad želať, aby sme si ponechali vaše kontaktné údaje na našom zozname „nekontaktovať“, aby sme zaistili, že vám v budúcnosti nebudeme posielať marketingové e-maily. Ak chcete toto právo uplatniť, kontaktujte nás

Máte práva súvisiace s automatizovaným rozhodovaním a profilovaním 

Akékoľvek automatizované rozhodovanie alebo profilovanie, ktoré vykonávame, je výlučne na účely prispôsobenia informácií, ktoré vám poskytujeme. Nebudeme využívať automatizované rozhodovanie ani profilovanie na prijímanie rozhodnutí, ktoré budú mať na vás právne účinky alebo sa vás inak významne dotýkajú, a máte právo nepodliehať takýmto rozhodnutiam. Ak máte akékoľvek obavy alebo otázky týkajúce sa tohto práva, kontaktujte nás.

Zmeny našich zásad ochrany osobných údajov 

Akékoľvek zmeny, ktoré v budúcnosti vykonáme v našich zásadách ochrany osobných údajov, budú zverejnené na tejto stránke a v prípade potreby vám budú oznámené e-mailom. Často sa vracajte, aby ste videli akékoľvek aktualizácie alebo zmeny našich zásad ochrany osobných údajov. 

Táto verzia bola naposledy aktualizovaná 05.01.2022 a historické verzie je možné získať tak, že nás budete kontaktovať

Sťažnosti 

Ak chcete podať sťažnosť na naše zhromažďovanie alebo používanie vašich osobných údajov,, prosím  kontaktujte nás, v prvom rade, aby sme sa mohli pokúsiť vyriešiť vašu sťažnosť. 

Máte právo podať sťažnosť úradu Information Commissioner’s Office (ICO), štatutárneho orgánu, ktorý dohliada na zákon o ochrane údajov v Spojenom kráľovstve. Ak chcete podať sťažnosť na ICO, navštívte webovú stránku ICO. 

Kontaktujte nás 

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vášho súkromia alebo nášho používania vašich osobných údajov, obráťte sa na nášho úradníka pre ochranu údajov: Dean Hogarth 

Evalian Limited
West Lodge
Leylands Business Park
Colden Common
Hampshire
SO21 1TH
United Kingdom

Email: dpo@treated.com
Phone: +44 (0)333 050 0111
Website: www.evalian.com

Ak by ste sa s nami chceli porozprávať alebo máte akékoľvek otázky týkajúce sa stránky, kontaktujte nás pomocou nižšie uvedených údajov: 

E-mail:  zakaznickyservis-sk@treated.com 

Preklad

Tieto zásady sú pôvodne napísané v anglickom jazyku a boli preložené do slovenského jazyka. Ak dôjde k akémukoľvek rozporu alebo nezrovnalosti v preklade ktoréhokoľvek ustanovenia medzi slovenskou verziou týchto zásad ochrany osobných údajov a anglickou jazykovou verziou, má prednosť anglická verzia.

Pomôže vám, aby ste sa vedeli lepšie rozhodnúť.

Sugerir un tratamiento

Si hay un tratamiento o condición en particular que está buscando, infórmenos y lo investigaremos por usted.

Položte nám otázku, alebo niečo navrhnite.​

Sem napíšte svoju otázku, alebo nám povedzte, ak sa vyskytol na našej stránke problém.

O vašej požiadavke vám môžeme posielať emaily, ale z tejto komunikácie sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Povezdte nám o probléme

Súhlasím s podmienkami používania.
O vašom probléme vám môžeme posielať emaily, ale z tejto komunikácie sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Čo sa vám na ňom páčilo?

Čo sa vám na ňom nepáčilo?

Čoskoro vám dáme vedieť. Na všetky otázky sa snažíme odpovedať do jedného pracovného dňa.

Prihlásili ste sa na odber našich noviniek. Sledujte si priečinok s doručenou poštou, kde dostanete aktuálne informácie.

news-letter

Prihláste sa na odber našich noviniek a získajte aktuálne informácie o a viac.

Kliknutím na tlačidlo 'Prihlásiť sa ma odber noviniek hneď teraz' súhlasíte s našou Politikou ochrany osobných údajov.

Ste u nás prvýkrát?​

Môžete pokračovať ako hosť, alebo sa môžete prihlásiť so svojim Treated účtom, ak ho máte založený.